Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
  • Catering

    Catering

    Alles tot in de puntjes geregeld

Waarom Catering Bart?

  • Dagverse producten
  • Prijs / kwaliteit
  • Volledig op maat
  • Creatieve presentatie
  • Persoonlijke insteek

Contacteer ons

051 25 48 41
Bart: 0484 79 97 14
Sabien: 0486 02 01 48
info@cateringbart.be

 

Soepen - Voorgerechten

Koude gerechten

  • Waaier 3 wildpasteien met uienkonfijt (okt – jan)
  • Italiaanse parmaham met meloenparels pijnboompitten
  • Carpaccio van rund met parmezaanschilfers en balsamico
  • Carpaccio van tomaat met Noordzeegarnalen
  • Bordje met gerookte zalm en heilbot met zijn garnituren
  • Torentje van verse en gerookte zalm
  • Vitello Tonato met kappertjes
  • Trio van gerookte vissoorten

“specialiteit van het huis” bordjes buffet
Je kiest 3 à 4 koude voorgerechtjes en de gasten kunnen zichzelf
bedienen en zo verschillende voorgerechtjes proeven.
vanaf 25 volwassenen


Warme voorgerechten

  • Huisbereide sint jakobsschelp
  • Tongrolletjes (3) met passende vissaus en krokantje
  • Kabeljauwrug op bedje van prei met gepaste vissaus
  • Vispannetje van de chef
  • Scampi’s (5) op de wijze van de chef

Soepen

  • Tomatenroomsoep
  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Asperge roomsoep
  • Heldere soep van runderschenkel brunoise
  • Witloofsoep met Noordzeegarnalen (okt – febr)
  • Créme van boschampignons
  • Bretoense vissoep

Alle soepen worden steeds 2 maal bediend.
 
Voorgerechten en soepen zijn steeds voorzien van brood.